Lomtalanítás 2012

Tornyosnémeti Önkormányzata és a Z.H.K. Kft.
2012. október 16-án (kedden) reggel 7 órától
LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez a Lakosság részére.

Az akció keretén belül elszállítjuk a lakásban, emberi tartózkodásra szolgáló más helyiségben felhalmozott szilárd hulladékot, nagyobb méretű berendezési tárgyakat, bútorokat, ágybetéteket, háztartási berendezéseket és készülékeket, rendeltetésszerű használatra már nem alkalmas egyéb használati tárgyakat, melyek az ingatlan rendeltetésszerű használata során válik feleslegessé és a rendszeres hulladékszállítás keretében méreténél fogva nem szállítható el.

Építési törmeléket, zöld hulladékot és veszélyes hulladékot (Pl.: akkumulátor, festékes dobozok) nem szállítunk el!

Kérjük, az ömlesztett anyagokat zsákolva készítsék elő szállításra.

A gyűjtő járművek a járatnapon 700 órakor kezdik a lomtalanítást s kérjük, hogy erre az időpontra – leghamarabb a szállítási napot megelőző este – a szállítandó anyagokat szíveskedjenek az út szélén előkészíteni, mert a járművek az útvonalon csak egyszer haladnak végig, így a később kikészített lomot nem áll módunkban elszállítani. Amennyiben az adott napon az érintett területen kimaradnak területrészletek, azt a következő napon teljesítjük. Megértésüket előre is köszönjük.

Községünk tisztasága érdekében a Tornyosnémeti Község Önkormányzata és a Z.H.K Kft. által szervezett lomtalanítási akcióban való részvételüket és közreműködésüket előre is köszönjük!

Hozzászólás írása?

0 hozzászólás.

Szólj hozzá!


Megjegyzés: A következő HTML formázásokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>